Aplikácia etických princípov v právnych normách upravujúcich činnosť komerčných bánk na Slovensku - Kadlečíková, Oľga, 1973-
Charakteristika komerčnej banky a jej podnikateľskej činnosti. Základný etický rámec pôsobenia komerčných bánk je stanovený priamo v zákone o bankách č. 483/2001 Z.z. Činnosti vyplývajúce zo zákona pre banky.