Etický kódex v poisťovníctve - Littvová, Zuzana
Finančné služby a etický kódex. Vymedzenie etického kódexu v poisťovníctve. Analýza jednotlivých základných okruhov pri poistnom poradenstve s dôrazom na samotný etický kódex a na skutočnú prax finančných služieb poskytovaných v poisťovníctve.