Možnosti financovania potrieb malých a stredných podnikov - Bobáková, Viktória
Politika podpory inovácií v Slovenskej republike. Možnosti financovania malých a stredných podnikov a ich inovačných aktivít. Finančné potreby MSP. Finančné zdroje pre MSP. Úverové financovanie. Leasing a faktoring. Rizikový kapitál. Transfer technológií. Financovanie prostredníctvom obchodných anjelov.