Východiská budovania znalostnej spoločnosti v oblasti poisťovníctva - Pastoráková, Erika, 1972-
Budovanie znalostnej spoločnosti. Samotný proces budovania znalostnej spoločnosti predstavujú konkrétne snahy, ciele a činnosti, ktoré by sa mali implementovať do jednotlivých súčastí ekonomiky a spoločnosti ako takej. Východiská budovania znalostnej spoločnosti v oblasti poisťovníctva, východiská na strane ponuky a na strane dopytu pre budovanie znalostnej spoločnosti a predikuje aj hlavné trendy budúceho vývoja.