Etika v účtovníctve - Parišová, Renáta, 1977-
Ciele účtovníctva. Etika v účtovníctve je úzko spojená s osobou účtovníka. Účtovník by mal pri vedení účtovníctva dodržiavať všetky platné právne predpisy pre oblasť účtovníctva a aj etické princípy a normy. V čom spočíva etický aspekt práce účtovníka.