Etické aspekty v daňových únikoch - Solík, Ján
Charakteristika daňového úniku. Historický prehľad prác zaoberajúcich sa etikou daňových únikov. Tri pohľady na etiku daňového úniku. Problematika daňového úniku a etický rozmer v tejto oblasti.