Etický prístup manažéra pri uplatňovaní bilančnej politiky - Šulovská, Miriama, 1980-
Účtovná závierka, základný cieľ účtovnej závierky, informácie z účtovnej závierky. Účtovná závierka má poskytovať pravdivý a verný obraz o skutočnostiach, ktoré sú predmetom účtovníctva a o finančnej situácii účtovnej jednotky. Bilančná politika manažmentu. Nástroje bilančnej politiky. Etický prístup manažérov pri uplatňovaní bilančnej politiky.