Nové rozmery environmentálneho manažérstva - Zelený, Ján
Problematika základných modelov systémov environmentálneho manažérstva. Systémy environmentálneho manažérstva postavené na báze dobrovoľnosti. Ohraničenie a vymedzenie platformy. Základné piliere. Iniciatíva OSN - Global Compact. Global reporting initiative. Accountability standards - AA 1000 series.