Vedenie ľudí v podniku - Šimková, Helena
Základné prostriedky úspešného vedenia pracovníkov. Vedenie pracovníkov na základe rozprávania príbehov. Vedenie pracovníkov na základe budovania dôvery. Možnosti obnovenia dôvery.