Dobrovoľný pilier dôchodkového systému - Rievajová, Eva
Zameranie sa na oblasť tretieho piliera dôchodkového systému, ktorý v podmienkach Slovenska predstavuje dobrovoľné doplnkové dôchodkové sporenie. Systém je založený prevažne na zamestnávateľsko-zamestnaneckom princípe, účasť je umožnená každej fyzickej osobe nad 18 rokov veku. Tento produkt sporenia si na dôchodok je štátom podporovaný, podpora je určená ako pre poistenca, tak i pre zamestnávateľa.