Limity podnikateľského rozhodovania v krízových a mimoriadných situáciách - Morong, Stanislav
Zmeny v charaktere súčasných ohrození. Legislatívne obmedzenia podnikateľských aktivít v krízových situáciách. Nutnosť legislatívnych obmedzení. Charakteristika jednotlivých legislatívnych obmedzení. Obmedzenie vlastníckeho práva k nehnuteľnostiam.