Změny ve struktuře a oblíbenosti „spořících“ produktů životního pojištění v České republice - Šafarčíková, Ivana
Prehľad o situácii v oblasti životného poistenia v ČR so zameraním na produkty so sporiacou zložkou teda poistenie pre prípad dožitia a pre prípad smrti alebo dožitia, dôchodkového poistenia a životného poistenia spojeného s investičným fondom. Zmeny v podiele jednotlivých produktov vzhľadom k celkovému ŽP i vzájomne medzi sebou. Presun záujmu klientov od konzervatívnych poistných produktov k investičným.