Engaging young people in sustainable development - a contribution to the north-south dialogue investigation about global solidarity - Vokounová, Dana, 1962-
Správa z prieskumu, ktorý sa uskutočnil medzi študentami pochádzajúcimi zo štyroch krajín - Rakúska, Holandska, Portugalska a Slovenska. Základným cieľom prieskumu bolo odhaliť vzťah ku globálnej solidarite. Metodológia prieskumu. Výsledky - prezentácia názorov študentov na položené otázky. Závery z prieskumu.