Pojišťovací makléři – součást pojistného trhu - Schwarz, Zdeněk
Poisťovací makléri v ČR, legislatíva, profesijná organizácia AČPM, prieskum poistného trhu a znalostí o poisťovacích makléroch, sprostredkovatelia poistenia - poisťovací maklér a agent