Basel II vs. Solvency II - Valová, Ivana
Riadenie finančných rizík patrí k najdôležitejším činnostiam finančných subjektov. Hlavné postupy merania a riadenia významných rizík sú zakotvené v právnych predpisoch. Analýza problematiky BASEL II a SOLVENCY II. SOLVENCY II predstavuje radikálne zmeny pre oblasť regulácie poisťovníctva v EÚ.