Reklama, reprezentácia, sponzorstvo - Bielená, Jana
Reklama, reprezentácia, sponzoring sú z obsahového hľadiska spolu veľmi úzko súvisiace činnosti. Charakteristika pojmov reklama, sponzorstvo, reprezentácia. Hľadisko zákona o dani z príjmov. Náklady na reklamu. Výdavky na reprezentáciu. Promo akcie. Reklamné predmety. Sponzorský príspevok. Príjem z reklamy u neziskových organizácií. Príklady.