Přístupy k řešní problémů trhů práce ve vybraných zemích EU - Potužáková, Zuzana
Lisabonská stratégia a osobotne jej revízia sa veľmi podrobne venuje problematike pracovných trhov a na zlepšenie ich fungovania kladie veľký dôraz. Príspevok analyzuje rôzne prístupy štátov EÚ k zlepšeniu fungovania svojich pracovných trhov a určuje vhodné nástroje k zefektívneniu fungovania jednotlivých trhov práce.