Grafológia v personalistike - Scholtz, Ján
Grafológia ako pomôcka pri výbere pracovníkov. Písmo ako symbolické vyjadrenie. Symbolika a členenie pásiem - horné pásmo, stredné pásmo, riadok. Viazanie. Girlanda, arkáda, uhol, nitka, dvojitý oblúk.