Zdroje konkurencieschopnosti malých a stredných podnikov - Rákoš, Juraj
Najdôležitejšie zdroje konkurenčnej schopnosti MSP a tými sú investície do inovácií, zlepšení podnikovej infraštruktúry. Osobitná pozornosť je venovaná faktu, že konkurenčná výhoda nízko nákladovej pracovnej sily je len dočasná a s príchodom investorov do regiónu, narastie dopyt po pracovnej sile a tým sa zvýši jej cena. Prínosy inovačných aktivít MSP plynúce z integrácie SR do EÚ.