Riadime ľudí v projektoch III: Komunikácia
Zručnosť komunikácie projektového manažéra. Schopnosť klásť otázky a spracovať odpovede Niekoľko základných typov otázok. Aktívne počúvanie otázok reagovanie na správu dať odpoveď.