Prechod organizácie z funkčného riadenia na procesné - Hrašková, Dagmar
Základné pojmy pri identifikácii procesov. Rozdielny prístup funkčného a procesného riadenia - základné rozdiely. Všeobecné zásady a princípy procesného riadenia. Komponenty procesného riadenia. Stabilita procesov. Implementácia procesného riadenia. Procesná analýza a modelovanie procesov. Nástroje a metódy pre mapovanie procesov. BPI - Business process improvement. BPR - Business process reengineering. Vzťah BPR a BPI.