Ochrana osobných údajov - pravidlá - Kováčiková, Eva
Definícia osobných údajov. Získavanie osobných údajov. Práva dotknutej osoby. Dohľad nad ochranou osobných údajov. Cezhraničný tok osobných údajov. Povinnosť registrácie a evidencie. Osobitná registrácia.