Informatizácia verejnej správy - Hrašková, Dagmar
Informácie - základný faktor pri riadení procesov v spoločnosti. Verejný informačný systém. Analýza súčasného stavu informatizácie na Slovensku. Hodnotenie informatizácie verejnej správy. Operačný program Informatizácia spoločnosti. SWOT analýza. Základné princípy informatizácie verejnej správy. Hlavné prínosy informatizácie verejnej správy. Kritické faktory úspešnosti zavedenia elektronických služieb.