Bosna a Hercegovina - z Daytonu do Bruselu ? - Řehořová, Veronika
Politické pozadie súčasnej situácie v Bosne a Hercegovine. Politický systém, vývoj národnostného zloženia. Ekonomická situácia, vývoj ekonomických ukazovateľov. Základné míľniky vo vývoji vzťahov EÚ - Bosna a Hercegovina. Stabilizačný a asociačný proces v Bosne a Hercegovine, Stabilizačná a asociačná dohoda. Európske partnerstvo, finančná pomoc CARDS, IPA, alokácia finančných prostriedkov.