Pohľad na pôsobenie leteckých spoločností na liberalizovanom európskom trhu - Sedláčková, Alena
Liberalizácia leteckej dopravy. Tri základné koncepty leteckých spoločností: tradičné letecké spoločnosti, charterové letecké spoločnosti, nízkonákladové letecké spoločnosti. Súčasný stav nízkonákladových leteckých spoločnosti v európskych krajinách ako sú Slovenska a Česká republika a ďalšie.