Do obnovitelných zdrojů energie poputují miliardy - Skopalík, Aleš
Dopyt po energii neustále rastie. Rovnako ako cena ropy, zemného plynu a ďalších fosílnych palív. Stále častejšie sa hovorí o obnoviteľných zdrojoch, do ktorých každoročne plynú miliardy dolárov. Nebude tomu inak ani v budúcnosti. Stav výroby bioplynu v EÚ. Význam bioplynových staníc a ich kategorizácia. Aktuálna situácia a možný potenciál v ČR. Podpora rozvoja bioplynu a biomasy v ČR.