Doktrína vyčerpania práv z ochranných známok a jej uplatnenie v Európskej únii - Králik, Andrej
Zameranie sa na zakotvenie princípu vyčerpania práv z ochrannej známky v sekundárnej legislatíve ES a na jeho uplatnenie v právnych poriadkoch členských štátov vrátane právneho poriadku SR.