Ochrana liehovín v Európskom spoločenstve - Oravcová, Janka
Nariadenie parlamentu a Rady (ES) č. 110/2008 z 15. januára 2008 o definovaní, popise, prezentácii, označovaní a ochrane zemepisných označení liehovín a o zrušení nariadenia (EHS) č. 1576/89. Vymedzenie pojmov . Zemepisné označenie. Technická dokumentácia.