Obchodněprávní licenční smlouva - Marek, Karel
Základné ustanovenie pre licenčnú zmluvu. Podstatné náležitosti zmluvy. Zápis do právneho registra. Udržovanie práva po dobu trvania zmluvy. Utajovanie poskytnutých podkladov a informácií.