Inovace - klíčový podnikový proces - Žižlavský, Ondřej
Pojem inovácia, význam inovačného procesu. Schéma inovačného procesu, vstupy a výstupy. Kreativita ako jeden z najdôležitejších vstupov inovačného procesu. Výstupom inovačného procesu je úspešné uvedenie inovácie na trh. Spätnú väzbu v procese predstavuje fáza "učenia sa", ktorá má slúžiť k rozhodnutiu, či pokračovať v inovačných aktivitách a pokiaľ nie, mala by odhaliť príčiny prípadných neúspechov.