Výsledky Európskeho školského prieskumu o alkohole, tabaku a drogách "ESPAD" na Slovensku v roku 2007 - Nociar, Alojz
Súhrn výsledkov štvrtej série slovenskej časti ESPAD a odhady trendov za 12 rokov od 1995 do 2007.