Majetok a investičná činnosť podnikov agrorezortu - Baloghová, Beatrix
Analýza a zhodnotenie majetku a investícií do jednotlivých zložiek majetku vo výberovom súbore poľnohospodárskych podnikov, vývoj a zmeny, ktoré nastali počas sledovaného obdobia. Kategória oprávok včítane potreby investičnej obnovy strojovej techniky. Cieľom príspevku je aj poukázať na hlavné rozdiely vykazovania majetku v súvahe podľa IAS/IFRS a na základe slovenských legislatívnych predpisov.