Teoretické východiská informačných zdrojov - Žák, Štefan, 1971-
Vymedzenie pojmov údaje, informácie, znalosti. Informačný systém, informačné zdroje a služby. Vymedzenie a poslanie marketingového informačného systému. Základné východiská a charakteristiky internetu. Marketingový mix v prostredí internetu.