Přes hranice proniká nejméně retail
Aktivity európskych bánk v ČR a českých v EÚ v rámci jednotnej licencie. Stav finančnej integrácie. Najviac prekážok v retailovom bankovníctve Decentralizovaný dohľad. Investičné a komerčné bankovníctvo. Jednotná licencia a deregulácia. Banky a daňové výnosy.