Tradičné informačné zdroje sekundárneho výskumu - Žák, Štefan, 1971-
Postavenie a funkcie výskumu trhu v rámci marketingového výskumu. Úloha a proces sekundárneho výskumu. Klasifikácia tradičných zdrojov sekundárnych údajov. Externé zdroje sekundárnych údajov v SR (vládne zdroje, priemyselné zdroje, komerčné zdroje). Štátna štatistika - tradičný zdroj sekundárnych informácií pre marketingový výskum.