Hodnocení efektivnosti projektů financovaných z fondů EU - Horová, Michaela
Financovanie investičných projektov za pomoci finančných prostriedkov zo štrukturálnych fondov EÚ nie je v súčasnosti pre české podniky celkom bežnou záležitosťou. Dôvody - nedostatočná informovanosť, zložité pravidlá čerpania, zložitá administratíva. Väčšina českých firiem doteraz nevyužíva financovanie svojich investičných projektov z prostriedkov EÚ.