Porovnání velikosti akciových trhů v zemích Visegrádské čtyřky a zapadní Evropě - Chylík, Lukáš
Historický vývoj akciových trhov v krajinách Vyšehradskej štvorky, vzájomné porovnanie. Dôraz sa kladie na veľkosť trhu, počet subjektov, objem obchodov, výkonnosť akciových trhov a likviditu. Záverečná časť príspevku sa zaoberá porovnávacou analýzou dosiahnutých výsledkov v porovnaní s vývojom akciových trhov v západnej Európe, konkrétne v Nemecku a Veľkej Británii.