Rating a stabilita finančního systému - Davidová, Petra
Špecifiká ratingov bánk a poisťovní a hodnotenie finančných inštitúcií v Českej republike z pohľadu ratingu. Spoľahlivosť ratingu, jeho využívnie. Definícia ratingu a komu je určený. Informácie sovereign ratingu. Využitie externého ratingu.