Kooperácia účastníkov distribučného kanála na úrovni informačných tokov - Kita, Pavol
Kooperácia na úrovni informačných tokov v distribučnom kanáli. Analýza hlavných oblastí využívania technologických inovácií vo vzťahu medzi členmi distribučného kanála.