Metódy a spôsoby transferu výsledkov vedy a výskumu do praxe - Hronec, Štefan
Inovácie a ich úloha v ekonomike štátu. Metódy transferu výsledkov vedy a výskumu do hospodárskej praxe. metóda spin-off. Typy spin-off organizácií.