Quo vadis nové technológie vo vzdelávaní? - Hašková, Alena
Zavádzanie nových technológií do vzdelávania. Modely vzdelávania a funkcia multimédií. Nový fenomén vo vzdelávaní: e-learning. Smerovanie ďalšieho vývoja nových technológií vo vzdelávaní.