Sociálne a ekonomické podmienky života študentov vysokých škôl - Šulanová, Mária
Prieskum o sociálnych a ekonomických podmienkach života našich študentov vysokých škôl. Sociálny status rodín s vysokoškolským študentom. Životné podmienky študentov: ubytovanie, príjmy, výdavky, práca počas semestra a prázdnin.