Migračné sklony absolventov vysokých škôl za prácou do zahraničia - Hanzelová, Eneke
Zahraničná migrácia vysokokvalifikovanej pracovnej sily a proces globalizácie. Nárast celosvetovej previazanosti národných ekonomík. Migračné toky vysokokvalifikovanej pracovnej sily. Prieskum.