Participácia študentov na samospráve vysokej školy na Slovensku - Macháček, Ladislav
Zabezpečenie prostredníctvom školy formálne vzdelávanie žiakov. Reflexia učebných predmetov z hľadiska výchovy k demokracii. Samospráva v škole ako priestor neformálnej edukácie k demokracii.