Fonetický a fonologický aspekt cudzojazyčného vyučovania (z hľadiska osvojovania komunikatívnej kompetencie a performancie) - Adamcová, Lívia
Lingvistické aspekty cudzojazyčného vyučovania. Problematika nemeckej spisovnej výslovnosti. Etapy osvojenia si výslovnosti nemeckého jazyka.