Menu si môžete vybrať - Virgovičová, Iveta
Duálne zobrazovanie cien na Slovensku. Konverzný kurz musí byť sprístupnený na viditeľnom mieste. Dôležité pojmy - výklad. Zaokrúhľovanie, príklady zaokrúhľovania.