Ceny budú pod prísnou kontrolou - Virgovičová, Iveta
Dvojité ceny pomôžu zákazníkom zvykať si na euro a tiež dohliadať na obchodníkov, aby nezvyšovali ceny. Obchodníci budú o návštevách štatistikov vopred informovaní listom. Čierna listina a pokuty.