Čakajú na akcie - Košťál, Daniel
Spotreba cereálií je na slovenskom trhu naďalej hlboko pod európskym priemerom. Aj z tohto dôvodu by sa malo viac komunikovať o prínosoch konzumácie týchto výrobkov. Cereálie a spotrebiteľ.