Otvárame poštový trh
O liberalizácii poštových služieb na Slovensku. Prezentácie na seminári Obchod CONNECTING (17.6.2008). Aké možnosti prinesie liberalizácia. Celoeurópsky proces liberalizácie, index pripravenosti jednotlivých štátov EÚ na úplné otvorenie poštového trhu.