Platobný styk v eurozóne a SEPA
Vplyv zavedenia eura na zmeny v procesnom a legislatívnom prostredí platobného styku. Vstup Slovenska do zóny SEPA, v ktorej je jednotným, legislatívnym a technologickým spôsobom upravené spracovanie bezhotovostných platobných transakcií v eure.